MEDIK 8

Medik8 is een wereldwijd erkend merk voor zijn toewijding van effectieve, oplossingsgerichte huidzorg mét bewezen resultaten. Met behulp van een intern onderzoeksteam met meer dan 40 jaar ervaring heeft het merk een hoogwaardig assortiment ontwikkeld dat zich richt op de vijf grootste huidproblemen:

  • Acne

  • Huidveroudering

  • Pigmentvlekken

  • Droogheid

  • Roodheid

Het bekroonde assortiment is uitsluitend verkrijgbaar bij professionals. De producten van Medik8 zijn handgemaakt in kleine hoeveelheden in het laboratorium in Engeland, dit zorgt ervoor dat de stabiliteit nooit gecompenseerd wordt en de productsterkte nooit vermindert.

MOOIE HUID VOOR HET LEVEN

Dit is onze ultieme missie. We helpen mensen een gezonde, mooie huid te behouden. Hoe bereiken we Beautiful Skin for Life - dat is eenvoudig, volg gewoon onze unieke CSA filosofie.

medik8 logo.jpg
lycon logo.jpg

LYCON PRECISION WAXING

Alleen de allerbeste ingrediënten!

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

 

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

 

Superieure resultaten voor alle soorten haargroei!

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei.